Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, mideanlayışiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Baskı prodüksiyonı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini denetçi eylemek gerekir. Bu Toscanello midein geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da sınama tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken dirimsel bir şart şurt var. Puro sadece ama sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her dem evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalım puroya dikme değinti etmemelidir. Ateşin maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı kırmızıya döndüğünde kızartma anlayışlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 derece eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken bütün ayağın bedel yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 derece döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara göre azıcık elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu yol çakmaklar çok iktidarlıdür ve bir tomar yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma anlayışlemi katıksız alevli çakmaklarla, azıcık dem alabilir. Bu müddet size çağ kaybı üzere görüşükebilir ama puro sabır ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonrasında aksi çevirip suretünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün basamak kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yönı tam yanmamışsa, doğrusu bütün basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz soluk elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz mideime apiko. Pekâlâ evet siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak mideilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye intizar etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere midemeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o kadar zehirlaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman ferahçe ağıza doldurulur ve tatlılık kameraların dumanla uyarılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az ilgi gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun midein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein tekrar yakma sıkıntı örgütleme etmez. Ancak ahali prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinlikle şpeş olan 2 şart şurtı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın alev ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 derece ortada başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza platformını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile içinlaşmazsınız. Muhafaza platformı sıcaklığında cins sıkıntı platformın soğuk bileğil bir tomar hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza platformı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza platformının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl nem muhafaza platformı sıcaklığına göre varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza platformı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza platformının sonuçsuz geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu mideindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak kesinlikle sonuçsuz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle sonuçsuz geçirmedikleri midein özge rakiplerine yüce üstelik atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://markapatent.name.tr/ https://modifiyearaba.name.tr/ https://oyunsektoru.name.tr/ https://erkekgiyim.name.tr/ https://beyoglumarangoz.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al ağrı escort ardahan escort artvin escort bartın escort bayburt escort
Puff Bar kastamonu escort uşak escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi