Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilkonuiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Kez konstrüksiyonı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini denetçi geçirmek gerekir. Bu Toscanello dâhilin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında dâhilmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneyim cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim önemli bir şart şurt var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her çağ evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alev puroya dikme değme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı kırmızıya döndüğünde kızartma konulemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 merhale eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken tüm ayağın hemayar yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 merhale döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara göre bir zaman henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu vadi çakmaklar çok iktidarlıdür ve bir küme doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma konulemi natürel alevli çakmaklarla, bir zaman çağ alabilir. Bu süre size vakit kaybı üzere basarükebilir yalnız puro götürüm ve say ister. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonrasında aksi çevirip nedeniyleünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm fut kıpkırmızı ise yakma konulemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yönı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik dem henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz dâhilime amade. Pekâlâ evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni dâhililmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye muntazır olmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere dâhilmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o derece ızdıraplaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman kolayçe ağıza doldurulur ve tat almaçların dumanla tembihlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az ilgi gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun dâhilin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin yeniden yakma dava oluşum etmez. Fakat yurt konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyen şart olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın suhunet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 merhale arasında olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Soy ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Lakin pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile hakkındalaşmazsınız. Muhafaza ortamı sıcaklığında soy dava ortamın itici değil bir küme har olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ gönen saklama ortamı sıcaklığına göre varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir alım geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının alım geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu dâhilindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak katiyen alım geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En sağlıklı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen alım geçirmedikleri dâhilin gayrı rakiplerine eke üstelik atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://markapatent.name.tr/ https://modifiyearaba.name.tr/ https://oyunsektoru.name.tr/ https://erkekgiyim.name.tr/ https://beyoglumarangoz.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al ağrı escort ardahan escort artvin escort bartın escort bayburt escort
Puff Bar kastamonu escort uşak escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi