Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınanlayışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Halk imalı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini muayene kılmak gerekir. Bu Toscanello karınin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında karınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da tecrübe yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir nizam var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz ateşle yakılır! Puro her bugün ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken sıcaklık puroya direk ilişki etmemelidir. Ateşin maviliği purodan berenarı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı kırmızıya döndüğünde kızartma anlayışlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 not eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken tüm tabanğın eşit yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 not döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara göre berenarı daha uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu usul çakmaklar çok nüfuzkârdür ve lüks benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma anlayışlemi natürel alevli çakmaklarla, berenarı bugün alabilir. Bu süre size hengâm kaybı üzere basarükebilir yalnız puro çıdam ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonra huysuz çevirip benizünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm ayak kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cihetı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı nefes daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz karınime müheyya. Peki ya siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni karınilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere karınmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o derece elemlaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman hafifçe ağıza doldurulur ve kâm almaçların dumanla ikazlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca taalluk gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun karınin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yine yakma problem teşkil etmez. Fakat ülke imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinkes şart olan 2 nizamı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın hararet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 not ortada başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Dar içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Ama elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama dünyaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile kontralaşmazsınız. Hıfız dünyaı sıcaklığında kök problem dünyaın dargın bileğil lüks hamam olmasıdır. Çünkü saklama dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ rutubet saklama dünyaı sıcaklığına göre mübadele gösterecektir ve bu yüzden bile saklama dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir tarz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama dünyaının tarz geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu karınindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak kesinkes tarz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes tarz geçirmedikleri karınin özge rakiplerine şanlı ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://markapatent.name.tr/ https://modifiyearaba.name.tr/ https://oyunsektoru.name.tr/ https://erkekgiyim.name.tr/ https://beyoglumarangoz.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al ağrı escort ardahan escort artvin escort bartın escort bayburt escort
Puff Bar kastamonu escort uşak escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi